Spanska lätt konversation

“GazpachoGRUPPEN” ONSDAGAR 17.30 – 19.00

Startdatum: 1 Septiembre

Slutdatum: 3 Noviembre

Antal lektioner: 10 st.

Pris: 3000 kr. I priset ingår material.

Tips från Enjoy Learning and Never Stop: Vissa fackförbund ger ersättning för kursavgift

Nivå: A2 – B1. För dig som kan förstå, skapa och skriva enkla meningar om vardagliga händelser. Du kan beskriva dessa i olika tempusformer såsom nutid, dåtid och framtid. För dig som har läst i ca 2 år eller har baskunskaper i spansk grammatik (Obs! Endast är en ungefärlig språknivå).

Innehåll: Mycket fokus på lätt konversation. Vi kommer att fördjupa oss mer i svårare grammatik (till exempel skillnaden mellan de olika dåtidsformerna) samt mer avancerade dialoger som handlar om annat än bara dig själv. På den här nivån kan du förklara en sak på spanska med de orden du kan även om du inte kan det exakta namnet på saken.

Antal deltagare:  Max 11.

Plats: På nätet (Zoom). Vi skickar ut en länk inför varje lektion för att du ska komma in till lektionen. Allt du behöver är en dator samt hörlurar.

Inspelade lektioner:  Tack vare Zoom, kan vi spela in lektionerna så att du kan kolla på dem i efterhand om du skulle missa någon lektioner eller bara vill se om lektionen för repetition.

Vid anmälan till kursen godkänner du därmed att vi spelar in lektionerna. Inspelningarna kan användas i utbildningssyfte samt för att marknadsföra våra kurser på sociala medier och Youtube.

Vår metod: Vi fokuserar på att ta fram det roliga och intressanta med lärandet eftersom det är så man lär sig bäst. Tänk dig roliga timmen… fast på det språk du lär dig!

Mejla elansutbildning@gmail.com för anmälan/frågor eller skriv här nedan så får du svar inom kort.