Spanska konversation

“TAPASGRUPPEN” – Tisdagar 17:30 – 19:00 

Startdatum: 31 de Agosto

Slutdatum: 2 de Noviembre

Antal lektioner: 10 st.

Pris: 2750 kr. I priset ingår materialet.

Tips från Enjoy Learning and Never Stop: Vissa fackförbund ger ersättning för kursavgift

Nivå och innehåll: B2. För dig som läst i ca 4 år eller förstår det mesta på spanska, framförallt om det talas långsamt och tydligt. Du kan uttrycka dig bra muntligt och skriftligt även om du inte alltid hittar de rätta orden. Du har bra koll på det mesta inom spansk grammatik (dåtidsformerna, konjunktiv etc) men vill repetera, utveckla ordförråd och öva konversation. Mycket fokus på konversation på denna nivå (Observera att detta är en ungefärlig språknivå).

Antal deltagare:  Max 11.

Plats: På nätet (Zoom). Vi skickar ut en länk inför varje lektion för att du ska komma in till lektionen. Allt du behöver är en dator samt hörlurar.

Inspelade lektioner:  Tack vare Zoom, kan vi spela in lektionerna så att du kan kolla på dem i efterhand om du skulle missa någon lektioner eller bara vill se om lektionen för repetition.

Vid anmälan till kursen godkänner du därmed att vi spelar in lektionerna. Inspelningarna kan användas i utbildningssyfte samt för att marknadsföra våra kurser på sociala medier och Youtube.

Vår metod: Vi fokuserar på att ta fram det roliga och intressanta med lärandet eftersom det är så man lär sig bäst. Tänk dig roliga timmen… fast på det språk du lär dig!

Mejla elansutbildning@gmail.com för anmälan/frågor eller skriv här nedan så får du svar inom kort.