Spanska 3

“SALSAGRUPPEN” –  Tisdagar 17.30 – 19.00

Startdatum: 31 de Agosto

Slutdatum: 2 de Noviembre

Antal lektioner: 10 st.

Pris:  2750 kr. I priset ingår material.

Tips från Enjoy Learning and Never Stop: Vissa fackförbund ger ersättning för kursavgift

Nivå: A1. För dig som läst ca 2 terminer tidigare eller har lite baskunskaper i grammatik Du kan känna igen och förstå mycket enkla fraser som gäller dig själv och personer i din omgivning. Du kan berätta lite om dig själv men främst i nutid.  (Observera att detta endast är en ungefärlig språknivå).

Innehåll: Under kursens gång kommer du att få lära dig mer fördjupad vokabulär om dig själv och din omgivning samt lära dig att beskriva detta i nutid, framtid och dåtid (främst genom att använda dig av dåtidsformen “perfekt”). Du kommer även att få lära dig mer om reflexiva verb och oregelbundna verb. Den här nivån är för dig som förstår och kan skapa enkla fraser i nutid.

Antal deltagare:  Max 11.

Plats: På nätet (Zoom). Vi skickar ut en länk inför varje lektion för att du ska komma in till lektionen. Allt du behöver är en dator samt hörlurar.

Inspelade lektioner:  Tack vare Zoom, kan vi spela in lektionerna så att du kan kolla på dem i efterhand om du skulle missa någon lektioner eller bara vill se om lektionen för repetition.

Vid anmälan till kursen godkänner du därmed att vi spelar in lektionerna. Inspelningarna kan användas i utbildningssyfte samt för att marknadsföra våra kurser på sociala medier och Youtube.

Mejla elansutbildning@gmail.com för anmälan/frågor eller skriv här nedan så får du svar inom kort.