Spanska för nybörjare 2

“CalamaresGRUPPEN” –  Måndagar 19.15 – 20.45  

Startdatum: 30 Agosto.

Slutdatum: 1 Noviembre.

Antal lektioner: 10 st.

Pris: 2750 kr. I priset ingår material.

Tips från Enjoy Learning and Never Stop: Vissa fackförbund ger ersättning för kursavgift

Nivå: För dig som läst högst 1 termin tidigare eller har lite baskunskaper. Du kan alfabetet, uttalsreglerna, presentera dig själv i nutid, beställa på restaurang/köpa mat/kläder. Du kan veckodagarna, månaderna, färgerna och siffrorna (Observera att detta endast är en ungefärlig språknivå)

Innehåll: Under kursens gång kommer du att lära dig mer om husvokabulär, klockan, adjektiv för att beskriva saker, vägbeskrivning, vokabulär för att gå till doktorn och lite annat. Vi kommer att gå igenom mer om oregelbundna verb i presens samt hur framtiden fungerar på spanska.

Antal deltagare:  Max 11.

Plats: På nätet (Zoom). Vi skickar ut en länk inför varje lektion för att du ska komma in till lektionen. Allt du behöver är en dator samt hörlurar.

Inspelade lektioner:  Tack vare Zoom, kan vi spela in lektionerna så att du kan kolla på dem i efterhand om du skulle missa någon lektioner eller bara vill se om lektionen för repetition.

Vid anmälan till kursen godkänner du därmed att vi spelar in lektionerna. Inspelningarna kan användas i utbildningssyfte samt för att marknadsföra våra kurser på sociala medier och Youtube.

Vår metod: Vi fokuserar på att ta fram det roliga och intressanta med lärandet eftersom det är så man lär sig bäst. Tänk dig roliga timmen… fast på det språk du lär dig!

Mejla elansutbildning@gmail.com för anmälan/frågor eller skriv här nedan så får du svar inom kort.