Om oss

CastleOffice_IMA164914 (1)

Kontaktuppgifter:

Mejla elansutbildning@gmail.com eller ring på 0760892017

Adress: Slottsbacken 8, Gamla Stan (Stockholm)

Om oss:

Enjoy Learning And Never Stop (E.L.A.N.S.) tror på att kunskap är livsviktigt för vår existens och att det aldrig är för sent att lära sig något nytt, tillexempel ett nytt språk!

Vi tror också på att man lär sig bättre något det är roligt och när ämnet intresserar oss.

Vår pedagogik fokuserar därför på att ta fram det roliga och intressanta med lärandet. Just nu erbjuder vi roliga språkkurser i bland annat spanska, engelska och svenska.

På våra kurser fokuserar vi 50 % på konversation och 50 % på genomgång av grammatik, vokabulär, kultur och annat. När vi går in på grammatik ser vi till att göra det på ett sätt som känns roligt – och meningsfullt. Vi lyssnar på musik, kollar på kortfilmer, lär oss om historia (tillexempel varför man läspar i Spanien men inte i Latinamerika), lär oss fula ord/slang och spelar bingo medan vi fikar m.m.

Tänk dig roliga timmen…fast på det språk du lär dig!

Enjoy Learning and Never Stop arbetar även med att bygga broar istället för murar mellan länder och grupper i samhället. Vi samarbetar med olika lokala- och internationella projekt där vi bland annat lär ut om spansk och svensk kultur, historia och politik. Vi vill bemöta fördomar som skadar och visa på att vi har mer gemensamt med varandra än saker som skiljer oss åt.

Deltagarnas egna ord:

”Jag märker att jag lärt mig lite mer varje gång jag kommer till Spanien och tycker om dina lektioner! Det är alltid mycket glädje och skratt – ett bra sätt att lära sig” – Alexandra

”Världsbäst tips för den som vill lära sig spanska! Superpedagogiskt, kul och socialt!” – Mariana

”Jag lär mig spanska av denna fantastiska lärarinna, Daniella! Hon är sprudlande och full av stor kunskap, och förklarar enkelt så jag förstår. Ta lektioner genom hennes företag…” – Rebecka

Enjoy Learning and Never Stop grundades år 2015 av mig Daniella Sjöqvist:

Jag är född i Sverige men med rötter från både Argentina och Spanien. Jag har arbetat på både Spanska Ambassaden och Ecuadors Ambassad i Stockholm tidigare och har 10 års erfarenhet som lärare. Efter att ha arbetat som lärare i flera år uppmärksammande jag att mina elever lär sig bäst när det är roligt och engagerande. Det är därför vår pedagogik fokuserar på att ta fram det roliga och intressanta med lärandet. Läs mer här. Det är även så jag själv lärt mig flera språk (spanska, italienska, engelska och ryska).

Mejla elansutbildning@gmail.com för anmälan/frågor eller skriv här nedan så får du svar inom kort:

One thought on “Om oss

  1. Hej!
    Vad kostar en spanskakurs för 2 hos er och vilka tider gäller?
    Mvh Veronica

Leave a Reply