Engelska Konversation

Startdatum: Onsdagen den 13 september

Slutdatum: Onsdagen den 15 november

Antal lektioner: 10 st, 1 gång per vecka.

Tid: 17.30 – 19.00

Plats: Slottsbacken, Gamla Stan (Du får exakt adress vid anmälan)

Pris: 3000 kronor. I priset ingår det stenciler och lite fika. Tips från Enjoy Learning and Never Stop. Vissa fackförbund ger ersättning för kursavgift när man lär sig ett språk då det anses vara ett sätt att spetsa sin yrkeskompetens. Värt att kolla upp inför kursstart.

Nivå: Detta är en konversationskurs (B1 -B2) för dig som har kunskap och förstår men vill få mer flyt när du pratar under resor, jobbsituationer och vid möten med internationella vänner. Kursen är även för dig som vill hålla engelskan vid liv på ett roligt sätt.

Kursinnehåll: Vår pedagogik fokuserar på att ta fram det roliga och intressanta med lärandet eftersom det är så man lär sig bäst. På lektionerna går vi igenom olika teman för att öva på konversation, i par eller i grupp. Enjoy Learning and Never Stop anpassar sig även efter era behov och önskemål vad gäller innehåll. Vi använder oss av vårt kursmaterial med fokus på konversationsövningar.

Kursledare: Utbildad och engagerad lärare med engelska som modersmål.

Skriv till enjoylearningengelska@gmail.com för anmälan eller mer information. När vi tagit emot din intresseanmälan får du en bekräftelse på din reservation. Sista datum för anmälan är den 10 september.

 

 

 

 

 

Leave a Reply