Varför Enjoy Learning and Never Stop?

Idag är vi extra glada för vi har fått en egen logga skapad av den fantastiska Rodrigo Vargas, grafisk designer för Plasma Collective. Han lyckades verkligen fånga vad Enjoy Learning and Never Stop (ELANS) tror på. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta för det.

Enjoy Learning and Never Stop (ELANS) tror på att kunskap är livsviktigt för vår existens och att det aldrig är för sent att lära sig något nytt, tillexempel ett nytt språk! Vi tror också att man lär sig som bäst när man har roligt och tycker att ämnet är intressant.

Vår pedagogik fokuserar därför på att ta fram det roliga och intressanta med lärandet. Just nu erbjuder vi roliga språkkurser i spanska på olika nivåer, användbara för dig som vill kommunicera på detta vackra och sprudlande språk.

På våra kurser fokuserar vi 50 % på konversation och 50 % på genomgång av grammatik, vokabulär, kultur och annat. När vi går in på grammatik ser vi till att göra det på ett sätt som känns roligt – och meningsfullt. Vi lyssnar på spanskmusik, kollar på spanska kortfilmer, lär oss om spanskhistoria (tillexempel varför man läspar i Spanien men inte i Latinamerika), lär oss fula ord/slang och spelar bingo medan vi fikar m.m.

Tänk dig roliga timmen…fast på spanska!

ELANS arbetar även med att bygga broar istället för murar mellan länder och grupper i samhället. Vi samarbetar med olika lokala- och internationella projekt där vi bland annat lär ut om spansk och svensk kultur, historia och politik. Vi vill bemöta fördomar som skadar och visa på att vi har mer gemensamt med varandra än saker som skiljer oss åt.

 

Leave a Reply