I love education. Jag älskar utbildning. Amo la educación

En bra lärare skapar en trygg miljö och sammanhållning. En bra lärare tillåter inte att någon blir mobbad eller hamnar utanför. En bra lärare ser var och en av oss och stärker oss som personer. En bra lärare lär oss, inspirerar oss, tror på oss och får oss att inse hur värdefullt utbildning faktiskt är. Allt börjar med en bra lärare som denna fantastiska film, skapat av kommunikationsbyrån MADDER i samarbete med Lärarförbundet, säger.

Jag har haft turen att ha haft många fantastiska lärare omkring mig som fått mig att inse hur fantastiskt kunskap är, så fantastiskt att jag velat sluka upp all kunskap som om det vore en chipspåse. Dessa bra lärare har även inspirerat mig att själv bli pedagog.

Det var så Elans Utbildning föddes….och vi älskar utbildning.

 

Leave a Reply