Spanska för nybörjare

Du är varmt välkommen att anmäla dig på vår kurs spanska för nybörjare

Spanska för nybörjare – Nachosgruppen 
Startdatum: v.35 Måndagen den 29 augusti
Slutdatum: v. 44 Måndagen den 30 oktober
Antal lektioner: 10 st
Tid: 17.30-19.00
Plats: Riddargatan 17D, 3tr, i ImpactHubs lokaler
Pris: 2000 kr. I priset ingår det stenciler och lite fika.
Nivå: Spanska för nybörjare är för dig som aldrig läst spanska tidigare eller som har läst lite men vill repetera allt från början

Mejla elansutbildning@gmail.com eller ring 0760892017 för mer info eller anmälan.

Vår pedagogik fokuserar på att ta fram det roliga och intressanta med lärandet. Just nu erbjuder vi spanskakurser för vuxna med fokus på rolig och engagerande undervisningElans Utbildnings vision är att kunskap är livsviktig för vår existens och vi tror på att det aldrig är för sent att lära sig ny kunskap, t ex ett nytt språk!

Spanska är ett av de största språken i världen och talas förutom i Spanien, även i Latinamerika. Vissa ord och grammatiken kan skilja sig åt något beroende på vilket spansktalande land du befinner dig i men spansktalande förstår varandra för det mesta utan problem. På våra kurser så ser vi till att lära ut spanskan från både Spanien och länderna i Latinamerika. Vi kör 50 % konversation och 50 % grammatik, vokabulär, kultur och annat på våra lektioner.

 

 

Leave a Reply