Spanska konversation

Preparo-café-o-mi-vida

Du är varmt välkommen att anmäla dig på vår kurs spanska konversation på torsdagar!

Spanska Konversation -Empanadasgruppen 
Startdatum: v. 35 Torsdagen den 1 september
Slutdatum: v.44 Torsdagen den 3 november
Antal lektioner: 10st
Tid: 17.30-19.00
Plats: Riddargatan 17D, 3tr, i ImpactHubs lokaler
Pris: 2000 kr. I priset ingår det stenciler och lite fika.
Nivå: På denna nivå har du ganska bra koll på de grundläggande grammatiska och kommunikativa strukturer. Du kan ge dig in i samtal som rör vardagliga händelser. Jag rekommenderar denna nivå för de som läst 4-8 terminer spanska tidigare.

Mejla elansutbildning@gmail.com eller ring 0760892017 för mer info eller anmälan.

Vår pedagogik fokuserar på att ta fram det roliga och intressanta med lärandet. Just nu erbjuder vi spanskakurser för vuxna med fokus på rolig och engagerande undervisningElans Utbildnings vision är att kunskap är livsviktig för vår existens och vi tror på att det aldrig är för sent att lära sig ny kunskap, t ex ett nytt språk!

Spanska är ett av de största språken i världen och talas förutom i Spanien, även i Latinamerika. Vissa ord och grammatiken kan skilja sig åt något beroende på vilket spansktalande land du befinner dig i men spansktalande förstår varandra för det mesta utan problem. På våra kurser så ser vi till att lära ut spanskan från både Spanien och länderna i Latinamerika. Vi kör 50 % konversation och 50 % grammatik, vokabulär, kultur och annat på våra lektioner.

Leave a Reply