Hej världen!

Har du velat lära dig något nytt men sedan tappat lusten för att det varit tråkigt och omotiverade? Har du känt att du inte kommit så långt med ditt lärande som du velat? Då är du inte ensam.

Efter många år som student själv och lärare så har jag upptäckt att det bästa sättet att lära sig är när lärandet är roligt, spännande och intressant.

ELANS är mitt nystartade företag och erbjuder lärorika och roliga kurser i spanska på olika nivåer som man kan se fram emot trots att man kanske har haft en lång dag. Det ska vara roligt att lära sig! På kurserna kommer vi därför att varva grammatiken med lite spanskbingo eller att vi lär oss sångtexterna till spanskmusik.

Så om du skulle vara intresserad av att lära dig spanska för första gången eller återuppta dina gamla spanska studier så får du gärna hör av dig till oss för mer information. Likaså om du känner någon som skulle kunna vara intresserad.

¡Hasta la vista!

Daniella Sjöqvist

Grundare till ELANS

E-mejladress elansutbildning@gmail.com

hqdefault

Leave a Reply